Ízületi lóhere

Vörös lóhere, a fitoösztrogén-bomba | Gyógyszer Nélkül
Harmatfű, Kereklevelű harmatfű Drosera rotundifolia Teáját asztma, hörghurut, szamárhurut, ideges szem- és arcfájás és reumás bántalmak ellen fogyasztják. A Kárpátokban élő népek a friss harmatfű nedvével tyúkszemet és szemölcsöt irtanak. Óvatosan használandó, mert az erős hatású drogok közé tartozik.

A here Trifolium a hüvelyesek Ízületi lóhere rendjébe és a pillangósvirágúak Fabaceae családjába tartozó növénynemzeség. Egyes fajai lóhere néven is ismertek. Gyógyhatása Rákbetegség, nőgyógyászati problémák ellen.

A virágtea máj- epe- cukorbaj, ízületi és reumás bántalmak ellen fogyasztható. Kimutatták tumor ellenes hatását is.

Csökkenti a menopauzális szimptómákat is.

ízületi lóhere hideg okozta izületi gyulladás

Fürdője reuma és ízületi bántalmak enyhítésére szolgál. Lóhere ellenjavallat Ösztrogénhatása miatt óvatosan alkalmazzák, belső vérrögképződést és a véredények gyulladását okozhatja! Mell- és nőgyógyászati rákos betegek, szívbetegek, szívinfarktuson átesett betegek ne fogyasszák!

ízületi lóhere vízi aerobik ízületi betegségek esetén

Kísérleti eredmények Kutatások folytak a phytoestrogeneket tartalmazó növények, köztük a lóhere, menopauzális tünetekre való hatására. Ezek közül összesen öt volt elfogadható minőségű, de ezek is túlságosan rövid időszakra terjedtek ki és általában a megbízatóság igen alacsony szintű volt, nem is beszélve arról, hogy a dózisoknak a mellékhatások miatt alacsonynak kellett lenniük. E kísérletek elemzése azt mutatja, hogy a lóheréből készült termékek nem jobbak, mint a placebo, és valószínűleg nincs hatása a menopauzás tünetekre.

Még ajánljuk.

ízületi lóhere kondroprotektorok glükozamin és kondroitin készítmények

Lehet, hogy érdekel