Közös protézisek, Hogyan történik a protézis készítés?

közös protézisek

közös protézisek

Milyen előnyei vannak a kivehető fogpótlásnak? Költségkímélő megoldás Gyorsan elkészül 7 munkanap alatt Milyen hátrányai vannak a kivehető fogpótlásnak?

közös protézisek

Viselése kényelmetlen Hogyan készül a kivehető fogpótlás? Konzultáció a kezelőorvossal Közös kezelési terv és árajánlat készítés A kivehető fogpótlás elkészítése a fogtechnikai laboratórium által A kivehető fogpótlás kényelmi és esztétikai próbája A kivehető fogpótlás behelyezése Mennyibe kerül a kivehető fogpótlás?

A fogpótlások ára minden esetben az Ön egyedi esetétől függ, így pontos árajánlat készítésére csak egy személyes konzultáció alkalmával nyílik lehetőség.

Fresh articles

Mit kell most tennie, ha további információt szeretne kapni kivehető fogpótlásról? Ismerje meg az Ön fogászati problémájának optimális és személyre szabott megoldását!

közös protézisek

A kombinált fogpótlás két részből áll: egy fixen rögzített fogműből és egy kivehető fogműből. Ez olykor az egyetlen megoldási lehetőség abban az esetben, ha páciens nem rendelkezik elegendő foganyaggal egy fix pótlás készítéséhez vagy csonthiány miatt nincs lehetőség a közös protézisek.

közös protézisek

Lehet, hogy érdekel