Közös akupunktúra

ÜDVÖZÖLJÜK PÁCIENSEINKET

A szó eredeti jelentése: tűszúrás.

a térdízület 1. fokozatának pattanása fáj a számítógép ízületei

A hosszan tartó fájdalmakra, visszatérő betegségekre — a hagyományos orvoslás mellett — segítséget nyújthat az akupunktúra is. A kínai orvoslás öt különböző funkciókörre osztja fel a teljes szervezetet.

Minden szerv, szövettípus, érzékszerv és minden közös akupunktúra funkció beletartozik valamelyik csoportba.

  • Akupunktúra - Tenuitas
  • Gyógyító tűszúrások - Így működik az akupunktúra Részletek Megjelent:
  • Hogyan hajlítsa meg a térdét egy ízületben
  • 6 tévhit az akupunktúráról
  • A stimulációs lehetőségek az alkalmazott mechanikai módszer, eszköz, gép részére lehetnek kis területű pontok, nagyobb területek, illetve ennél nagyobb kiterjedésű régiók.

A más-más körhöz tartozó szerveknél jelentkező panaszokat összegyűjtik, és megvizsgálják, mi lehet a probléma közös gyökere. Például egyetlen funkciókör kezelésével elérhető, hogy ne gyulladjon be a páciens szeme, ne legyen magas vérnyomása, elmúljon a migrénje és ne fázzon fel.

A Celladam, és a kínai orvoslás közös nevezője

Az elmúlt két évtizedben mind mennyiségben, mind minőségben megnőtt azon bizonyítékok száma, amelyek az akupunktúra hatékonyságát igazolják. Számos betegségnél jó eséllyel tud segíteni, ilyen például a gerincfájdalom, hasfájás, allergia és asztma, nem szervi eredetű impotencia, magas koleszterin és vérzsír szint, kövérség, irritábilis bél szindróma, köszvény, övsömör. A hagyományos kínai orvoslás egyik legrégebbi ága egyre keresettebbé és elismertebbé válik a fájdalomcsillapítás és gyulladáscsökkentés terén.

paraendoprosthetic hip fertőzés kezelése éles lüktető fájdalom a térdben

Az elektromos akupunktúrás stimulációt a készülék 36 aranyozott érintkezőn keresztül bocsátja ki. A készülék az alábbi jellemzőkkel rendelkezik: Ergonomikus kialakítás; Az elektromos impulzusok erősségének szabályozása; A felhasználó szabályozza az impulzusok erősségét — két kezelési mód; Teljes mértékben fájdalommentes kezelés; Rövid kezelési időtartam perc.

a jobb kéz ízületei fájnak, mit kell tenni az ízületek éjszakai fájdalmának okai

Lehet, hogy érdekel